Inside Demand & Sales Specialist

Location : 's-Hertogenbosch
Details:

Geloof jij in het belang van persoonlijke en gerichte approach als essentieel onderdeel van commercieel succes? Zie jij de kracht van de combinatie van proposities voor zowel bestaande klanten als new business? Dan ben jij de ambitieuze bouwer die wij zoeken. Lees snel verder!

Job-alert: vorm jij de commerciële voelsprieten van de organisatie?

itelligence is op zoek naar een Inside Demand & Sales Specialist. Je houdt je bezig met de opvolging van leads afkomstig uit strategische leadbronnen, campagnes en events. Het is aan jou om deze leads verder te ontwikkelen en te kwalificeren, waarna je ze warm overdraagt aan Sales. Om dit voor elkaar te krijgen richt je je op verschillende tactieken, waaronder Social Selling en het voeren van kwalitatieve Calls. Je hebt oog voor wat je wanneer doet, om de suspect zo snel mogelijk een prospect te maken. Door het veelvuldige contact met de markt en de interne organisatie zal je het brede spectrum van de IT industrie snel begrijpen. Je bent de ideale gesprekspartner die aanvoelt wat de uitdagingen in de markt zijn, en wanneer jouw gesprekspartner open staat voor het zetten van de next step in zijn Customer Journey. Dit pas je toe op zowel Suspects en Prospects als bestaande klanten. Door intensief contact met collega’s binnen de verschillende business units, weet je wat de ideale onderwerpen zijn en snijd je die op het juiste moment aan. Denk hierbij aan het organiseren en uitvoeren van gerichte campagnes – wat jij hoort is goud waard! – het maken van periodieke afspraken en het uitbouwen van de klantspecifieke Roadmap met als doel het bereiken van omzetdoelstellingen.

Wat houdt de rol in?

 • Het ontwikkelen van de new business pijplijn
 • Het ontwikkelen van pijplijn bij bestaande klanten
 • Het borgen, verrijken en actueel houden van klant-, prospect- en suspect-informatie
 • Het initiëren en creëren van markt- en accountgerichte approaches, samen met Marketing en Sales
 • Het rapporteren van KPI’s aan (interne) stakeholders.

Join the club: dit is wat we je bieden

itelligence is een dynamische organisatie, volop in groei. Onze ambitieuze professionals hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan en passie voor wat ze doen. Wij denken in kansen en moedigen pro-activiteit aan. Bij ons verdwijn je niet in de massa, maar ben je een essentieel onderdeel van het team.

Ben je op zoek naar uitdagende en inhoudelijke projecten? Wij onderscheiden ons doordat we werken met industry approaches, die de ruimte bieden om unieke oplossingen voor elke klant neer te zetten.

Wat je kunt verwachten van ons:

Samen met een team enthousiaste collega’s zet je dat stapje extra om het verschil te maken bij de klant. Je kunt vaak een multidisciplinaire rol in een project vervullen, waardoor je blijft groeien als professional. Wij stimuleren daarnaast dat je actief bezig blijft met je persoonlijke ontwikkeling. Bij itelligence creëer je je eigen toekomst!

Daarnaast bieden wij ook:

 • Een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden
 • De mogelijkheid om thuis te werken
 • 28 vakantiedagen en de mogelijkheid om dagen bij te kopen
 • Een laptop van de zaak
 • Een telefoon van de zaak
 • Wij hechten veel waarde aan een goede work-life balance van onze collega’s en bieden daarom standaard de mogelijkheid parttime te werken (32 uur is altijd een optie).

Dit neem jij mee naar itelligence:

Jij bent proactief en leergierig: een gesprek met jou blijft de ander bij – of hij nu prospect, klant of collega is. Met jouw energieke persoonlijkheid en proactieve mentaliteit maak je gemakkelijk contact met collega’s en vind je het leuk om klanten, prospects en suspects in contact te zijn. Jij bent creatief en denkt vanuit klantperspectief. Bovendien ben je in staat om de grote lijnen in de contactmomenten die je hebt om te zetten in krachtige proposities en benaderingen. Kortom: je bent een bouwer!

Daarnaast beschik je over:

 • Een afgeronde relevante HBO opleiding
 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring (ervaring in klantcontact is een dikke plus)
 • Je kunt goed communiceren in zowel Engels als Nederlands
 • Ervaring met CRM is een pré (SAP Sales Cloud)
 • Goede interpersoonlijke en sociale vaardigheden
 • Wilskracht en doorzettingsvermogen
 • Een teamspelersmentaliteit

Hopelijk is het een match! Wil je meer weten? Neem dan contact op met Aniel Balradj (mail: [email protected], tel: 088-9644000) of solliciteer direct via deze link.

 


Contact Us
Contact Us

Have questions? Please contact us.