Details:

Een uitdagende carrière in SAP S/4HANA implementatie projecten

Maak impact als Medior SAP Developer

Droom jij ’s nachts over het uitwerken van functionele ontwerpen in een klein hokje waarbij je precies oplevert wat er in een ontwerp staat? Dan is deze vacature niet voor jou. Bestaan je dromen merendeels uit het ontwikkelen van innovatieve SAP oplossingen, leuke discussies met je functionele collega’s, kwalitatief goede en gewilde applicaties waar jij echt super trots op bent? Dan is deze vacature WEL wat voor jou! Precies zo iemand hebben we nodig bij itelligence. We zijn namelijk op zoek naar een Medior SAP Developer voor onze afdeling Development & Integration (D&I). Binnen die functie lever je een belangrijke bijdrage aan onze SAP S/4HANA implementatie projecten, met name bij de ontwikkeling van maatwerk zoals interfaces, rapporten, enhancements & rapportages. Daarnaast hebben we je nodig voor de optimalisatie en het onderhouden van de SAP systemen van onze klanten en natuurlijk om je creativiteit, inspiratie en ondernemerschap! Dat zijn de developers die we zoeken!

Wat houdt een carrière als Medior SAP Developer bij itelligence in?

itelligence is SAP Platinum partner. Wij helpen onze klanten om ERP oplossingen succesvol te implementeren en zien het als onze verantwoordelijkheid om realisatietrajecten tot een perfect afgerond einde te brengen. Omdat we daarbij altijd streven naar betere oplossingen, hechten we veel waarde aan het ontwikkelen én delen van branchespecifieke kennis en expertise. Niet alleen onderling, maar juist met en voor onze klanten. We love to make a difference!

Wat je gaat doen

Als Medior SAP Developer zijn je belangrijkste verantwoordelijkheden tweeledig: enerzijds sta je voor een goede samenwerking met ons functionele team om de best passende technische oplossingen te bedenken en anderzijds houd je de (ontwikkeling)standaarden van de klant én itelligence hoog in het vaandel. Daarom werk je afwisselend bij klanten op locatie, dan wel op ons kantoor in ‘s-Hertogenbosch. Zodoende houd je overal een stevige vinger aan de pols en weet je precies hoe de behoeften van onze klanten veranderen. Jij zorgt ervoor dat ze daarin zo goed mogelijk geadviseerd worden en begrijpt als geen ander dat het ondersteunen van kennisoverdracht daarbij de grootste toegevoegde waarde heeft. Op die manier kun jij telkens weer de beste oplossingen bieden.

Ondertussen houd je nauw contact met onze functionele SAP Consultants, zodat je weet hoe de eisen van functionele ontwerpen vertaald kunnen worden naar technische ontwerpen waarmee het SAP systeem helemaal naar wens van de klant kan worden ingericht. Het spreekt dus voor zich dat je goed bent in het definiëren en ontwikkelen van technische standaarden, maar ook in de uitvoering van complexe ABAP-programmerings-, test- en debuggingfuncties die nodig zijn voor de implementatie van SAP-modules.

The itelligence spirit: dit is wie we zijn

Wie wij zijn? itelligence is een SAP Platinum Partner in ‘s-Hertogenbosch. We zijn dynamisch, snel aan het groeien en ambitieus. Onze professionals hebben kwaliteit hoog in het vaandel staan en doen hun werk met passie. We helpen klanten in binnen- en buitenland met het implementeren van SAP-oplossingen. Dat doen we met onze industry templates. Dat betekent ook dat we klanten unieke oplossingen kunnen bieden, toegespitst op hun specifieke behoeften. Binnen onze implementatietrajecten pakken wij nadrukkelijk onze verantwoordelijkheid en werken we onvermoeibaar naar een succesvolle afronding toe.

We werken actief aan het ontwikkelen en delen van branche-specifieke kennis en expertise. Dat doen we niet alleen onderling, maar ook met en voor klanten. Zo willen we onze oplossingen en service nog beter maken. Die mindset vragen we ook van jou. Want, bij ons verdwijn je niet in de massa, maar ben je een essentieel onderdeel van het team. Jouw input om dingen beter te kunnen doen, is dan ook zeer gewenst. Je kunt daarom vaak een multidisciplinaire rol in een project vervullen, waardoor je blijft groeien als professional. Daarnaast stimuleren we dat je actief bezig blijft met je persoonlijke ontwikkeling. Bij itelligence creëer je je eigen toekomst!

Wat je kunt verwachten van ons

 • Een goed salaris.
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Samenwerken met een team van internationale collega’s.
 • Werken met de nieuwste SAP-software als SAP S/4HANA, SAC & Mendix
 • Een goede work-life balans met de mogelijkheid om parttime te werken. 32 uur werken is bijvoorbeeld altijd een optie.
 • Aan de slag in een inspirerend kantoor met veel ruimte om tussen je taken door te ontspannen.
 • De vrijheid om actief te werken aan je persoonlijke ontwikkeling.
 • Een platte organisatiestructuur en een groot teamgevoel.

Dit neem jij mee naar itelligence

 • Een afgeronde hbo/wo opleiding.
 • Minimaal 3 jaar ervaring als ABAP programmeur.
 • Kennis en ervaring binnen SAP development in al haar facetten
 • Kennis van SAP ABAP-OO & Odata is een must
 • Ervaring met HANA, CDS, Adobe Forms en UI5 is een pré.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als het Engels.
 • Goede interpersoonlijke en sociale vaardigheden.
 • Creatief, ondernemend en inspirerend

Is klanten blij maken als ongeëvenaarde Medior SAP Developer een uitdaging waar je zelf ook blij van wordt? Dan gaan we graag met je in gesprek.

Je kunt direct solliciteren via deze link. Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Manon Bouman via [email protected] of bel via +31 88 964 40 00.

 


Contact Us
Contact Us

Have questions? Please contact us.