Salling Group (former Dansk Supermarked)

Niels Bering Larsen
Niels Bering Larsen, Head of Business Intelligence, Dansk Supermarked Group
Vi er midt i en meget spændende og lærerig proces, hvor hele organisationen får solide og fremtids-orienterede værktøjer til at navigere vores forretning efter - og med de værktøjer, der til enhver tid bedst understøtter de enkeltes arbejdsprocesser.

Dansk Supermarked Group er Danmarks største detailvirksomhed med 1.500 butikker.

Salget Optimeres fra time til time med Datadrevet Forretningsindsigt

Værdi for Dansk Supermarked Group

Danmarks største detailvirksomhed har lagt sig i front med en ambitiøs datastrategi. I dag drives Dansk Supermarked Group’s 1500 butikker på baggrund af dugfriske data i stedet for mavefornemmelse. Koncernens over ni mio. ugentlige handler bliver analyseret i realtid, og den nye, altomfavnende intelligens i forretningen optimerer både kundeoplevelsen, det daglige salg og lagerværdien.

Publications similaires

G4S

Når LEAN og Qlik spiller sammen.

En savoir plus

Et år med shipping-modulet it.x-press fra itelligence er en succes hos VIKING, som håndterer en næsten 10 pct større volumen med de samme ressourcer. Op mod 1000 timers indtastning af data er nu fjernet gennem automatisering.

En savoir plus

Nilfisk sikrer en enkel, standardiseret og frem for alt automatiseret proces, hvor salgsordrer scannes, valideres og registreres i ERP-systemet.

En savoir plus

Contact
Contact

Pour toute question, n'hésitez pas à nous contacter.