Salling Group (former Dansk Supermarked)

Niels Bering Larsen
Niels Bering Larsen, Head of Business Intelligence, Dansk Supermarked Group
Vi er midt i en meget spændende og lærerig proces, hvor hele organisationen får solide og fremtids-orienterede værktøjer til at navigere vores forretning efter - og med de værktøjer, der til enhver tid bedst understøtter de enkeltes arbejdsprocesser.

Dansk Supermarked Group er Danmarks største detailvirksomhed med 1.500 butikker.

Salget Optimeres fra time til time med Datadrevet Forretningsindsigt

Værdi for Dansk Supermarked Group

Danmarks største detailvirksomhed har lagt sig i front med en ambitiøs datastrategi. I dag drives Dansk Supermarked Group’s 1500 butikker på baggrund af dugfriske data i stedet for mavefornemmelse. Koncernens over ni mio. ugentlige handler bliver analyseret i realtid, og den nye, altomfavnende intelligens i forretningen optimerer både kundeoplevelsen, det daglige salg og lagerværdien.

Similar posts

Nilfisk sikrer en enkel, standardiseret og frem for alt automatiseret proces, hvor salgsordrer scannes, valideres og registreres i ERP-systemet.

Read more
synoptik

Synoptik tjener penge på analytisk SCM.

Read more

Denne investering er tjent hjem mange gange. Vi har nået målet om komme tæt på datakilderne og bruge data til mange gode formål. Eksempelvis at udvikle vores produkter, reducere time-to-market og kende slutbrugeroplevelsen på vores produkter. Henning Guldbæk, it & application manager, Waoo!

Read more

Contact
Contact

If you have any questions, please feel free to contact us.