itelligence Logo
itelligence KVKK ve GDPR Çözümleri

Kişisel Verilere İlişkin Süreçlerinizi Etkin Şekilde Kurgulayın, Yönetin ve Raporlayın

Kişisel veriler ile ilişkili süreçlerinizi uçtan uca etkin şekilde yönetin ve yasal mevzuata uyumluluğu sağlayarak oluşabilecek tüm riskleri ortadan kaldırın

Bizimle İletişime Geçin

itelligence KVKK ve GDPR Hizmetleriyle Yasal Mevzuatı En İyi Şekilde Yönetin

Ülkemizde KVKK, Avrupa Birliği yasal mevzuatına göre GDPR günümüz iş dünyası için çok önemli bir yer tutuyor. Müşterilerin ve çalışanların kişisel bilgilerinin işlenmesi, envanterinin oluşturulması, takibi, korunması ve imha edilmesi gibi süreçler yasal mevzuat altında çerçevesi belirlendi ve şirketler için mevzuata uyulmasında zorunluluk oluşturuldu.

Her sektörden ve ölçekten iş ortaklarımızla, 30 yıldır gerçekleştirdiğimiz projelerden edindiğimiz tecrübemizle sektörünüze özel kişisel verilerin korunması süreçlerinizi en uygun şekilde yönetmenize yardımcı oluyoruz. Yasal mevzuatın belirttiği ve zorunlu kıldığı şartları süreçlerinizde etkin şekilde yönetmeniz için geliştirdiğimiz çözüm ve hizmetleri süreçlerinize sorunsuz entegre ediyoruz.

Tüm Riskleri Ortadan Kaldırın

Yasal mevzuata uygun şekilde kişisel verilerin işlenmemesi veya yönetilmemesi şirketlere yüklü miktarda cezalar getirebiliyor. Tüm bu riskleri ortadan kaldırmak ve müşteri ve çalışanların memnuniyetini en üst düzeye çıkarmak için itelligence çözümlerini daha yakından inceleyebilirsiniz. VERBIS uyumluluğundan, maskelemeye, veri erişimlerinin ayrıntılı raporlanması ve takibinden veri hırsızlığı riskini minimuma indirmeye kadar KVKK ve GDPR ile ilişkili tüm süreçlerinizi destekliyoruz.

Müşteri ve Çalışanlarınızın Kişisel Verilerini Güvenli Şekilde Yönetin

Adil ve tüketici dostu ticaret ve hizmetler sağlamak üzere geliştirilmiş kişisel veri koruma mevzuatına uyum için, hassas verilere erişimi kontrol altına almak gerekiyor. Sizler için sunduğumuz KVKK ve GDPR ilişkin çözüm ve hizmetlerimizle SAP ve non-SAP sistemlerde saklanan kişisel verilerin uygulama ekranlarında, raporlarda ve sonuçlarda görünmemesini sağlıyor. Aynı zamanda rol, amaç ve veri türü bazlı kullanıcı erişimi ve yetkilendirmeleri oluşturmaya imkan veriyor.

Aşağıdaki Sorunlardan En Az Biriyle Karşılaşıyor Musunuz?

  1. Yasal mevzuatın gerekliliklerini tam kapsamıyla bilmiyor, nereden başlayacağınızı kestiremiyor musunuz?
  2. KVKK ve GDPR ilişkin süreçlerinizde VERBİS entegrasyonu konusunda sıkıntılar mı yaşıyorsunuz?
  3. Kişisel veriler ile ilişkili yürüyen süreçleri kontrol altına alıp, kişisel verilere erişimlerin kayıt altına alınması ve raporlanmasında zorluk mu yaşıyorsunuz?
  4. Kişisel verilerin maskelenmesinden veri sahiplerinin veri kullanımıyla iligili aydınlatılmasına uçtan uca KVKK ve GDPR ilişkin süreç yönetiminde problemler mi yaşıyorsunuz?

Bu gibi sorunlara hala yanıt arıyor, nereden başlayacağınızı bilemiyorsanız itelligence olarak, şirketinizin ölçeği ve sektörü ne olursa olsun sizler için sunduğumuz KVKK ve GDPR çözüm ve hizmetlerimizi daha yakından tanıyın.

KVKK ve GDPR Çözümlerimizle Sağlayacağınız Avantajlar

  • Maskeleme ve Logging işlemlerinin yönetilmesi ve takibi
  • KVKK kapsamında verilerin maskelenmesi, anonimleştirilmesi
  • Ekran ve tablo bazında yetkilendirme yönetimi
  • Kullanıcı erişim takibi
  • Açık rıza kokpitlerinin yönetimi
  • Kişisel veri kullanım amaçlarının tanımlanması ve meşru bir amaç ile ilişkilendirilemeyen kişisel verilerin sistemlerden yok edilmesi
  • Kişisel veri işleme envanterinin oluşturulması, versiyonlarının takibi
  • VERBIS formatında kişisel veri işleme envanteri takibi
  • Veri sahibinin kişisel veri kullanımlarıyla ilgili olarak aydınlatılması
  • SAP ve SAP olmayan ekranlarla sorunsuz entegrasyon sağlanması

  • Kişisel verilerden rıza alınması gerekenlerin belirlenmesi, ilgili veri sahibinin rızasının alınması ve bu rızaların takip edilmesi
  • Veri tutma süresi dolan kişisel verilerin imha edilmesi, periyodik olarak imha görevlerinin oluşturulup takip edilmesi
  • Kişisel verilere erişimlerin kayıt altına alınması
  • Kişisel verilere erişen dış sistemlere yapılan paylaşımların kayıt altına alınması
  • Veri sahibinin talebiyle veya yasal bir engel yok ise, kişisel verilerin anonimleştirilmesi
  • Anonimleştirilen kişisel verilere erişilememesi
  • Kurul ve veri sahibi ile veri sorumlusu arasındaki tüm bilgi-belge akış süreçlerinin takip edilmesi

Sizi Nasıl Destekleyebiliriz?

Şirketinizin ölçeği ve sektörü ne olursa olsun, uzman danışmanlık ekiplerimiz ve işinize özel geliştirdiğimiz çözümlerle etkin süreçler geliştirmenize destek olmak için çalışıyoruz. Global altyapımız ve yerel uzmanlığımız ile işinize en uygun çözümleri sizinle keşfediyor, değerlendiriyor ve etkin şekilde uygulamaya alıyoruz. 30 yılı aşkın SAP’nin en büyük global iş ortağı olarak bir çok iş ortağımıza dijital dönüşüm yolculuğunda destek olduk, olmaya devam edeceğiz.

Bizimle Hemen İletişime Geçin

itelligence KVKK ve GDPR Çözümleri hakkındaki sorularınıza cevap ve daha fazla bilgi mi arıyorsunuz? Uzmanlarımızdan daha detaylı öneriler almak veya atölye çalışmalarımızdan birine katılmak mı istiyorsunuz?

Bizimle iletişime geçmeniz yeterli. Size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.


İletişim
İletişim

Sorularınız için bize ulaşabilirsiniz.